FITFOREGOLF

FITFOREGOLF is al 10 jaar een programma van GolfAthletic en richt zich op de recreatieve golfer. Gedurende 5 maanden, van november tot en met maart, gaan we samen  golfspecifieke conditie verbeteren.

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt aan alle fysieke aspecten die van invloed zijn op de golfswing. Zo zal er gewerkt worden aan het verbeteren van de mobiliteit maar ook komen stabiliteit, kracht en explosiviteit aan bod.

Alle trainingen zijn zo ingericht dat het veilig en verantwoord is voor iedere leeftijd. Zoals altijd zullen de trainingen  gegeven worden door Martijn van Oosterhout, Ruben Witjes en Rick Romkens. Samen begeleiden zij al jaren zowel professionele als amateur golfers op Nationaal en Europees topniveau. Beter presteren op de golfbaan is een belangrijk streven van FITFOREGOLF. Maar even belangrijk is het voorkomen van blessures zodat langer en met meer plezier gegolft kan worden.

Mocht u een blessure hebben dan kunt u gerust deelnemen aan het programma. Er is voldoende kennis en kunde “in huis” om u op een optimale manier te begeleiden gedurende de winter. Tijdens de TPI (Titleist Perfomance Institute) screening worden een 25 tal testen afgenomen waardoor Martijn, Ruben en Rick een complete fysieke analyse kunnen maken. De testen zijn gericht op mobiliteit, stabiliteit en explosiviteit. Aan de hand van de uitslag krijgt u een persoonlijk huiswerkprogramma via MyTPI zodat u ook thuis aan de slag kunt. Ook krijgt u tips en adviezen over uw golfswing en hoe eventuele beperkingen hier van invloed op zijn.

Wilt u uw golfspel verbeteren? De kans op blessures verkleinen? en op een leuke en verantwoorde manier sporten in de winter? Dan is FITFOREGOLF het programma voor u!