Professional

De mannen van Golf Athletic zijn toegewijde en vooruitstrevende fysiotherapeuten/trainers. Bij het fysieke aspect in topsport ben jij hun prioriteit. Bereid om topsporters feedback te geven maar ook in staat om feedback te ontvangen. Leergierig en altijd op zoek naar een nog effectievere manier van trainen en behandelen. 

Robbie van West Van West Professional Golf

Er zijn heel veel goeie fysios maar wat Martijn speciaal maakt is zijn passie en kennis van het lichaam en de golf swing. Hij geeft altijd 100% van zijn tijd en aandacht en staat altijd klaar voor zijn spelers. Hij blijft zichzelf ontwikkelen en dat is precies wat ik waardeer en wil in m’n team.
lars vanmeijel

“Het trainen bij Martijn heeft mij enorm geholpen bij het beter begrijpen hoe je fysiek kan trainen om je golfspel te verbeteren. Het is een goede afwisseling in zijn trainingen met golf specifieke oefeningen en kracht training. Ook is Martijn erg betrokken bij mij als speler zelf en dat is enorm fijn.”

Anne van Dam

“Het is altijd fijn om met Martijn te werken. Goede trainingen, veel energie en flexibel in mogelijkheden!”

Max Albertus

“De mannen van Golf Athletic zijn toegewijde en vooruitstrevende fysiotherapeuten/trainers. Bij het fysieke aspect in topsport ben jij hun prioriteit. Bereid om topsporters feedback te geven maar ook in staat om feedback te ontvangen. Leergierig en altijd op zoek naar een nog effectievere manier van trainen en behandelen.”

Robbie van West

Wanneer je ergens heel goed in wilt worden is het belangrijk dat je weet wat je doet en een goed team om je heen hebt. Martijn was een van mijn eerste coaches binnen mijn team. Hij heeft mij zien groeien in de jaren en we zijn nog altijd bezig met beter worden. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als speelster en verwacht dit ook van mijn team. Martijn heeft veel kennis en blijft zijn kennis uitbereiden.  Ik train met veel plezier bij hem en kijk uit naar de komende jaren.

Pasqualle Coffa

“het is goed te trainen bij ‘Marty and co’ in groepsverband en met individuele begeleiding op maat.

Darius van Driel

Topamateurs

Bram van Zandvoort

Max Peerbooms

Max van de Kuilen

Jack Ingham

Lars van der Vight

Dane Cvetkovic

Talents

Jitse Saasen

Jullian van Druten

Daphne Zeedijk

Lars van Rossum

Minouche Rooijmans

Dene Vos

Bob van Beeck

Mark Boon

Lucas Meelen